دکتر صبیحه سلیمانیان زاد

soleiman@iut.ac.ir
نشانی دفتر
گروه علوم وصنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران.
شماره تماس
+98 31 33913392
فکس
+98 31 33912254
پست ها و موقعیت های شغلی و سازمانی
استاد علوم و صنایع غذایی
رییس پژوهشکده زیست فناوری
مدیر قطب سلامت و کیفیت مواد و فراورده های غذایی
زمینه های مورد علاقه
میکروبیولوژی مواد غذایی
پروبیوتیک مواد غذایی
پریبیوتیک مواد غذایی
فرآوری ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی و تولید محصولات با ارزش افزوده
More Articles
Journal Papers
عنوان DOI نوع
كاربرد خشك كن پاششي در ريزپوشاني اسانس خردل با استفاده از صمغ عربي و مالتودكسترين # Journal
امكان سنجي توليد آنزيم فيتاز در ميكروجلبك با روش CRISPR به منظور كاربرد در آبزي پروري 10.22113/JMST.2023.417019.2549 Journal
شناسايي تركيب پايدار كننده فازهاي روغني و غير روغني ارده و بررسي تأثير آن بر ميزان زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك آزاد و ريزپوشينه شده # Journal
بررسي اثر پروبيوتيك بومي لاكتوباسيلوس پلانتاروم زيرگونه پلانتاروم PTCC 1896 بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سينورابدايتيس الگانس به صورت درونتني # Journal
بررسي امكان استفاده از ضايعات برنج و گندم براي توليد بيوسورفكتانت توسط لاكتوباسيلوس پلانتاروم # Journal
ريز پوشاني پروبيوتيك ها با روش امولسيون در توليد نان پروبيوتيك # Journal
جداسازي پلي ساكاريدها از هسته خرما و بررسي برخي خصوصيات فراسودمند آن # Journal
بررسي ويژگي هاي كيفي و ميكروبي نان سنگك نيم پخته بسته بندي شده تحت اتمسفر اصلاح شده طي دوره نگهداري # Journal
ارزيابي اثر بسته بندي هاي نانو كامپوزيتي حاوي نقره واكسيد روي بر عمر نگهداري آب پرتقال # Journal
شناسايي گونه هاي لاكتوباسيلوس هتروفرمنتاتيو اختياري در پنير ليقوان # Journal