soleiman@iut.ac.ir Google Scholar نشانی دفتر گروه علوم وصنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران. شماره تماس +98 31 33913392 فکس +98 31 33912254 پست ها و موقعیت های شغلی و سازمانی استاد علوم و صنایع غذایی رییس پژوهشکده زیست فناوری مدیر قطب سلامت و کیفیت مواد و فراورده های غذایی زمینه های مورد علاقه میکروبیولوژی مواد غذایی پروبیوتیک مواد غذایی پریبیوتیک مواد غذایی فرآوری ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی و تولید محصولات با ارزش افزوده More ArticlesJournal Papers عنوان DOI نوع كاربرد خشك كن پاششي در ريزپوشاني اسانس خردل با استفاده از صمغ عربي و مالتودكسترين # Journal امكان سنجي توليد آنزيم فيتاز در ميكروجلبك با روش CRISPR به منظور كاربرد در آبزي پروري 10.22113/JMST.2023.417019.2549 Journal شناسايي تركيب پايدار كننده فازهاي روغني و غير روغني ارده و بررسي تأثير آن بر ميزان زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك آزاد و ريزپوشينه شده # Journal بررسي اثر پروبيوتيك بومي لاكتوباسيلوس پلانتاروم زيرگونه پلانتاروم PTCC 1896 بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سينورابدايتيس الگانس به صورت درونتني # Journal بررسي امكان استفاده از ضايعات برنج و گندم براي توليد بيوسورفكتانت توسط لاكتوباسيلوس پلانتاروم # Journal ريز پوشاني پروبيوتيك ها با روش امولسيون در توليد نان پروبيوتيك # Journal جداسازي پلي ساكاريدها از هسته خرما و بررسي برخي خصوصيات فراسودمند آن # Journal بررسي ويژگي هاي كيفي و ميكروبي نان سنگك نيم پخته بسته بندي شده تحت اتمسفر اصلاح شده طي دوره نگهداري # Journal ارزيابي اثر بسته بندي هاي نانو كامپوزيتي حاوي نقره واكسيد روي بر عمر نگهداري آب پرتقال # Journal شناسايي گونه هاي لاكتوباسيلوس هتروفرمنتاتيو اختياري در پنير ليقوان # Journal