Skip to main content
خانه
Dr. Sabihe Soleimanian-Zad
Professor of Department of Food Science and Technology

Courses

Title
Molecular Biology
General Microbiology
Enzyme's production and Applications in Food Industries
Title
زیست فناوری مواد غذایی
میکروبیولوژی مواد غذایی2
فراوری ضایعات مواد غذایی: تصفیه و تولید فراورده‌های با ارزش افزوده
پیشرفت‌های نوین میکروبیولوژی موادغذایی
آزمایشگاه میکروبیولوژی موادغذایی 1
میکروبیولوژی مواد غذایی 1
کارگاه ایمنی و بهداشت تخصصی
آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی 2
باکتری‌های پروبیوتیک
Main navigation
  • Login
  • Manual
  • University Home Page
  • Home
  • Index

Provided by Information Technology Manager of Isfahan University of Technology (https://it.iut.ac.ir)

Support and send ticket

تحت نظارت وف بومی