دکترمهدی کدیور، استاد گروه علوم و صنایع غذایی kadivar@iut.ac.ir Google Scholar نشانی دفتر گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان شماره تماس +98-31-3391-3382 فکس +98-31-3391-2254 پست ها و موقعیت های شغلی و سازمانی Faculty member Professor زمینه های مورد علاقه شیمی و فناوری غلات تولید پوششهای طبیعی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی تعدیل خواص و تغییر عملکرد بیوپلی مرهای غذایی (بسپارها) خواص عملکردی مواد غذایی Professor Mahdi Kadivar نوع: Journal عنوان DOI نوع Date افزودن تركيبات احيا كننده، ويتامين C و اسيد سيتريك حين مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ويژگيهاي كيفي خمير حاصل از آرد آن # Journal 1402-02 پايش غلظت سرب، نيترات و نيتريت در شير خام، مطالعه موردي: دامداري هاي منطقه لنجان (استان اصفهان) # Journal 1400-10 ارزيابي روابط بين آزمونهاي ظرفيت نگهداري حلال و محتواي ساختارهاي دوم و آمينواسيدهاي آرد چاودم(3) # Journal 1399-01 ارزيابي پارامترهاي آلوئوگرافي و پروتئينهاي گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفيت نگهداري حلال (2) # Journal 1398-10 ارزيابي كاربرد روش ظرفيت نگهداري حلال در تعيين ويژگي هاي آرد و كيفيت نانوايي چاودم (1) # Journal 1398-07 مقايسه ترتيلاي توليد شده از آرد جو دوسر با نمونه هاي تجاري توليدي از آرد ذرت # Journal 1398-02 آناليز پروتئوميك گليادين و اثر آن روي ويژگي هاي تكنولوژيكي نان مسطح # Journal 1397-08 توليد نانوالياف كامپوزيت پروتئين گاودانه-كيتوزان به روش الكتروريسي به منظور ريزپوشينه كردن اسانس نعناع # Journal 1397-07 اثر تركيبي درجه حرارت و دوره¬هاي نوري بر رشد و زيست توده در جلبك سبز Scenedesmus quadricauda # Journal 1397-01 بررسي وضعيت زماني و مكاني توزيع تخلخل خمير نان در مرحله ي تخمير با بهره گيري از سي تي اسكن و پردازش تصوير # Journal 1397-01