دکترمهدی کدیور، استاد گروه علوم و صنایع غذایی

kadivar@iut.ac.ir
نشانی دفتر
گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
شماره تماس
+98-31-3391-3382
فکس
+98-31-3391-2254
پست ها و موقعیت های شغلی و سازمانی
Faculty member
Professor
زمینه های مورد علاقه
شیمی و فناوری غلات
تولید پوششهای طبیعی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی
تعدیل خواص و تغییر عملکرد بیوپلی مرهای غذایی (بسپارها)
خواص عملکردی مواد غذایی
More Articles
Journal Papers
عنوان DOI نوع
افزودن تركيبات احيا كننده، ويتامين C و اسيد سيتريك حين مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ويژگيهاي كيفي خمير حاصل از آرد آن # Journal
پايش غلظت سرب، نيترات و نيتريت در شير خام، مطالعه موردي: دامداري هاي منطقه لنجان (استان اصفهان) # Journal
ارزيابي روابط بين آزمونهاي ظرفيت نگهداري حلال و محتواي ساختارهاي دوم و آمينواسيدهاي آرد چاودم(3) # Journal
ارزيابي پارامترهاي آلوئوگرافي و پروتئينهاي گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفيت نگهداري حلال (2) # Journal
ارزيابي كاربرد روش ظرفيت نگهداري حلال در تعيين ويژگي هاي آرد و كيفيت نانوايي چاودم (1) # Journal
مقايسه ترتيلاي توليد شده از آرد جو دوسر با نمونه هاي تجاري توليدي از آرد ذرت # Journal
آناليز پروتئوميك گليادين و اثر آن روي ويژگي هاي تكنولوژيكي نان مسطح # Journal
توليد نانوالياف كامپوزيت پروتئين گاودانه-كيتوزان به روش الكتروريسي به منظور ريزپوشينه كردن اسانس نعناع # Journal
اثر تركيبي درجه حرارت و دوره¬هاي نوري بر رشد و زيست توده در جلبك سبز Scenedesmus quadricauda # Journal
بررسي وضعيت زماني و مكاني توزيع تخلخل خمير نان در مرحله ي تخمير با بهره گيري از سي تي اسكن و پردازش تصوير # Journal