بررسی سیستم های موجود پخت نان و بهینه سازی و انتخاب سیستم مناسب برای تولید نان با ماندگاری بالا. Read more about بررسی سیستم های موجود پخت نان و بهینه سازی و انتخاب سیستم مناسب برای تولید نان با ماندگاری بالا.
ارزیابی کیفیت آردهای گندم موجود و ارائه راهکارهای تنظیم و یکسان سازی کیفیت به منظور تولید نان با ماندگاری بالا Read more about ارزیابی کیفیت آردهای گندم موجود و ارائه راهکارهای تنظیم و یکسان سازی کیفیت به منظور تولید نان با ماندگاری بالا
بررسی انواع افزودنی ها و بهینه سازی سطوح مصرف موثر آنها در افزایش ماندگاری نان Read more about بررسی انواع افزودنی ها و بهینه سازی سطوح مصرف موثر آنها در افزایش ماندگاری نان
تولید نان با ماندگاری بالا (ماندگاری یک سال) برای مصارف نظامی Read more about تولید نان با ماندگاری بالا (ماندگاری یک سال) برای مصارف نظامی
بررسی تاثیر استفاده از لفاف های مختلف بته بندی در افزایش ماندگاری نان Read more about بررسی تاثیر استفاده از لفاف های مختلف بته بندی در افزایش ماندگاری نان
استفاده از روش های مختلف بسته بندی جهت نگهداری طولانی مدت نان Read more about استفاده از روش های مختلف بسته بندی جهت نگهداری طولانی مدت نان
ارزیابی و بهینه سازی شرایط تخمیر مناسب جهت افزایش ماندگاری نان Read more about ارزیابی و بهینه سازی شرایط تخمیر مناسب جهت افزایش ماندگاری نان