Skip to main content
Dr. Seyedhossein Razavizadegan jahromi
Assistant professor of food chemistry
بررسی تاثیر استفاده از لفاف های مختلف بته بندی در افزایش ماندگاری نان
Dr. Seyedhossein Razavizadegan jahromi
https://people.iut.ac.ir/en/shrazavizadegan/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%D9%81%D8%A7%D9%81-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%86
تحت نظارت وف ایرانی