Skip to main content
Dr. Seyedhossein Razavizadegan jahromi
Assistant professor of food chemistry
بررسی انواع افزودنی ها و بهینه سازی سطوح مصرف موثر آنها در افزایش ماندگاری نان
Dr. Seyedhossein Razavizadegan jahromi
https://people.iut.ac.ir/en/shrazavizadegan/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%B7%D9%88%D8%AD-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D9%85%D9%88%D8%AB%D8%B1-%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%86
تحت نظارت وف ایرانی