Skip to main content
خانه
Ali Forouhar
assistant professor- Department of Food Science and Technology, Isfahan University of Technology

Courses

language: Persian, Farsi
Title
Principles of Food Engineering II
انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی
کنسروسازی
اصول مهندسی صنایع غذایی 2
اصول عمل‌آوری خشکبار
آزمایشگاه عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی
خواص فیزیکی مواد غذایی
اصول فراوری محصولات شیلاتی
آزمایشگاه تکنولوژی گوشت و شیلات
کنترل کیفی مواد غذایی
رئولوژی مواد غذایی پیشرفته
برگزاری کلاس مجازی
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی
اصول فراوری مواد غذایی
Main navigation
  • Login
  • Manual
  • University Home Page
  • Home
  • Index

Provided by Information Technology Manager of Isfahan University of Technology (https://it.iut.ac.ir)

Support and send ticket

تحت نظارت وف ایرانی