نفیسه سلطانی زاده

soltanizadeh@iut.ac.ir
نشانی دفتر
دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی
شماره تماس
+98 31 33913330
فکس
+98 31 33912254
پست ها و موقعیت های شغلی و سازمانی
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی
زمینه های مورد علاقه
بررسی مکانیسم های مرتبط با فرایند تردی
کاربرد روش های جدید در صنعت گوشت
غذا-داروها و کاربرد آن ها در صنایع غذایی
ارزیابی حسی در صنایع غذایی
More Articles
Journal Papers
عنوان DOI نوع
جزءبه جزءسازي دو مرحله اي چربي دنبه گوسفندي و شترمرغ به روش خشك و بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي اجزاي آن # Journal
توليد كانجوگه ايزوله پروتئين سويا-كربوكسي متيل سلولز از طريق پلاسماي غيرحرارتي # Journal
بررسي اثر افزودن ايزوله پروتئين سويا و تغيير اندازه ذرات آرد سوخاري بر ويژگي هاي فيزيكوشيميايي ناگت مرغ # Journal
بررسي اثر سرعت سرد كردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ويژگي هاي بافتي اولئوژل روغن كنجد و مقايسه آن با چربي حيواني # Journal
بررسي خصوصيات اولئوژل توليدي به روش غير حرارتي با استفاده از زيست پليمرهاي ژلاتين و زانتان و غني سازي آن با ويتامين D # Journal
توليد و ارزيابي سوسيس فرانكفورتر كم چرب با استفاده از ژل امولسيوني بر پايه اينولين و روغن سبوس برنج # Journal
بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي ناگت مرغ توليد شده با آرد دانه تاج خروس # Journal
اثر روغن هاي گياهي مختلف بر خواص حسي و كيفي كنسرو ماهي تون # Journal
زيست پليمر؛ راهكاري نوين در توليد اولئوژل Conference
ارزيابي خصوصيات فيزيكي محلول و كرايوژل ژلاتين-زانتان به منظور بارگذاري روغن و تشكيل شبكه اولئوژل Conference