soltanizadeh@iut.ac.ir Google Scholar نشانی دفتر دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی شماره تماس +98 31 33913330 فکس +98 31 33912254 پست ها و موقعیت های شغلی و سازمانی استادیار گروه علوم و صنایع غذایی زمینه های مورد علاقه بررسی مکانیسم های مرتبط با فرایند تردی کاربرد روش های جدید در صنعت گوشت غذا-داروها و کاربرد آن ها در صنایع غذایی ارزیابی حسی در صنایع غذایی More ArticlesJournal Papers عنوان DOI نوع جزءبه جزءسازي دو مرحله اي چربي دنبه گوسفندي و شترمرغ به روش خشك و بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي اجزاي آن # Journal توليد كانجوگه ايزوله پروتئين سويا-كربوكسي متيل سلولز از طريق پلاسماي غيرحرارتي # Journal بررسي اثر افزودن ايزوله پروتئين سويا و تغيير اندازه ذرات آرد سوخاري بر ويژگي هاي فيزيكوشيميايي ناگت مرغ # Journal بررسي اثر سرعت سرد كردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ويژگي هاي بافتي اولئوژل روغن كنجد و مقايسه آن با چربي حيواني # Journal بررسي خصوصيات اولئوژل توليدي به روش غير حرارتي با استفاده از زيست پليمرهاي ژلاتين و زانتان و غني سازي آن با ويتامين D # Journal توليد و ارزيابي سوسيس فرانكفورتر كم چرب با استفاده از ژل امولسيوني بر پايه اينولين و روغن سبوس برنج # Journal بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي ناگت مرغ توليد شده با آرد دانه تاج خروس # Journal اثر روغن هاي گياهي مختلف بر خواص حسي و كيفي كنسرو ماهي تون # Journal زيست پليمر؛ راهكاري نوين در توليد اولئوژل Conference ارزيابي خصوصيات فيزيكي محلول و كرايوژل ژلاتين-زانتان به منظور بارگذاري روغن و تشكيل شبكه اولئوژل Conference