| Refrigeration and Cold Storage |
| فناوری پس از برداشت |
| Dry Fruit Production Technology |
| Principles of Food Engineering II |
| کنسروسازی |
| اصول مهندسی صنایع غذایی 2 |
| انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی |
| آزمایشگاه عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی |
| خواص فیزیکی مواد غذایی |
| اصول فراوری محصولات شیلاتی |
| آزمایشگاه تکنولوژی گوشت و شیلات |
| کنترل کیفی مواد غذایی |
| رئولوژی مواد غذایی پیشرفته |
| برگزاری کلاس مجازی |
| اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی |
| اصول فراوری مواد غذایی |
| اصول عملآوری خشکبار |