رفتن به محتوای اصلی
خانه
Ali Forouhar
assistant professor- Department of Food Science and Technology, Isfahan University of Technology

Courses

language: Persian, Farsi
Title
Principles of Food Engineering II
کنسروسازی
اصول مهندسی صنایع غذایی 2
انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی
خواص فیزیکی مواد غذایی
اصول فراوری محصولات شیلاتی
آزمایشگاه تکنولوژی گوشت و شیلات
کنترل کیفی مواد غذایی
رئولوژی مواد غذایی پیشرفته
برگزاری کلاس مجازی
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی
اصول فراوری مواد غذایی
اصول عمل‌آوری خشکبار
آزمایشگاه عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی
Main navigation
  • ورود به سامانه
  • راهنما
  • سایت دانشگاه
  • خانه

تهیه شده در مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان (https://it.iut.ac.ir)

پشتیبانی و پیگیری مشکلات

تحت نظارت وف ایرانی