Optimization of nitrosomyoglobin production in vitro for production of nitrite-free meat products Please see the Persian section Read more about Optimization of nitrosomyoglobin production in vitro for production of nitrite-free meat products
بررسی راندمان و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه و روغن زیتون برداشت شده از مزارع دانشگاه صنعتی اصفهان لینک Read more about بررسی راندمان و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه و روغن زیتون برداشت شده از مزارع دانشگاه صنعتی اصفهان
توليد نيتروزميوگلوبين در شرايط آزمايشگاهي به منظور حذف نيتريت از فرآوردههاي گوشتي لینک Read more about توليد نيتروزميوگلوبين در شرايط آزمايشگاهي به منظور حذف نيتريت از فرآوردههاي گوشتي
Physicochemical Evaluation of Olive Fruit and its Oil Harvested from Gardens of Isfahan University of Technology Please see the Persian Read more about Physicochemical Evaluation of Olive Fruit and its Oil Harvested from Gardens of Isfahan University of Technology
An Ordered Design for Monitoring of Wheat Flour Quality Please see the Persian section of the page Read more about An Ordered Design for Monitoring of Wheat Flour Quality