رفتن به محتوای اصلی
نفیسه سلطانی زاده
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی
سایرمحتواها
Primary tabs
زندگینامه
فعالیت های پژوهشی
آزمایشگاهها
گالری تصاویر
تجربیات
بلاگ
سایر محتواها
Toggle tabs as a menu
فرآوری های نوین در صنایع غذایی (94-95)
اصول فرآوری مواد غذایی
فرآوری ها ینوین در صنایع غذایی (95-96)
صنایع گوشت و شیلات 95-96
فرایندهای نوین در صنایع غذایی (96-97)
اثر فرایند بر کیفیت غذا
فناوری نوین صنایع غذایی
اصول فرآوری مواد غذایی
صنایع گوشت و شیلات 94-95
آموزنده و سرگرم کننده
نمرات
صنایع گوشت تکمیلی
اصول فرآوری محصولات شیلاتی
صنایع گوشت و شیلات 93-94
تحت نظارت وف ایرانی