فرآيند رفع انجماد گوشت مرغ و گوشت قرمز توسط سامانه ميدان الكترواستاتيك تحت ولتاژ 4.5 تا 18 كيلوولت

رهبری، م.، همدمی، ن.، صادقی، م.، بهفر، س. و معصومی، ا. 1399. فرآيند رفع انجماد گوشت مرغ و گوشت قرمز توسط سامانه ميدان الكترواستاتيك تحت ولتاژ 4.5 تا 18 كيلوولت. شماره ثبت اختراع 100741.

ساخت ابزار اندازه‌گیری ضریب تراکم‌پذیری حجمی، سفتی و درجه رسیدگی محصولات باغی

صادقی، م.، گودرزی‌سفتجانی، ا.، قاسمی، ع. رستمزاده، م. و امامی، س. ح. 1391. ساخت ابزار اندازه‌گیری ضریب تراکم‌پذیری حجمی، سفتی و درجه رسیدگی محصولات باغی. شماره ثبت اختراع 75718.

سیستم اندازه‌گیری خواص دی‌الکتریک محصولات کشاورزی

شهرکی‌ده‌سوخته، ع.، صادقی، م.، باقری‌آبچویه، ر. ا.، حاجی‌احمدی، م. ج. و میره‌ای، س. ا. 1394. سیستم اندازه‌گیری خواص دی‌الکتریک محصولات کشاورزی. شماره ثبت اختراع 21547.

طراحي و ساخت و ارزيابي دستگاه خشک­‌کن پمپ حرارتي براي خشک کردن محصولات کشاورزي

"طراحي و ساخت و ارزيابي دستگاه خشک‌کن پمپ حرارتي براي خشک کردن محصولات کشاورزي" طرح تحقياتي انجام شده در دانشگاه صنعتي اصفهان با كد 1AGA 871 ، مجري اصلي.