بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

محورهای اصلی کنگره

  • روش های نوین فراوری و نگهداری موادغذایی
  •  نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  •  میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  •   غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
  •  شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
  •  بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  •  بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
  •  اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
  •  بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
  •  طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن
  •  طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه – فضایی و نظامی
  •  سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی

شروع به کار بخش دریافت خلاصه مقالات سایت:
24 فروردین 1392

 آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات:
17خرداد 1392
31خرداد 1392

 اعلام نتایج داوری و ارسال مقالات کامل:
20 مرداد 1392
31 مرداد 1392

 آخرین مهلت ارسال مقالات کامل و واريز هزينه ثبت نام:
20 شهریور 1392
28 شهریور 1392

 اعلام برنامه کنگره در سایت:
  20 مهر 1392

تاریخ برگزاری کنگره:
7-9 آبان 1392

مکان: دانشگاه شیراز

 

https://people.iut.ac.ir/fa/soltanizadeh/%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%DB%8C%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%88-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86