رفتن به محتوای اصلی
نفیسه سلطانی زاده
دانشکده مهندسی کشاورزی
بهبود خواص تغذیه ای-درمانی گوشت شتر به هنگام ترد کردن مصنوعی آن توسط آنزیم فیسین
research_projects
Dr. Nafiseh Soltanizadeh
https://people.iut.ac.ir/fa/soltanizadeh/%D8%A8%D9%87%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D8%A2%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%A2%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%85-%D9%81%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%86
تحت نظارت وف ایرانی