آزمایشگاه شیمی و فناوری غلات-1399

صنایع مرتبط با دانه غلات بخش مهمی ازصنعت رو به رشد غذا را تشکیل میدهد و حتی از نظر استراتژیکی اهمیت فراوانی دارد. غلات قوت غالب (staple food) بشر است و از این رو در کنار آشنایی با روشهای کشت و اصلاح دانه های غلات، فراگیری ساختار، ترکیب شیمیایی، نگهداری، فرایند و بالاخره تولید انواع فراورده ها از اهمیت بیشماری برخوردار بوده و می باشد. در همین زمینه فراگرفتن روشهای بررسی و کنترل دانه ها و فراورده های حاصل از آنها نیز با توجه به گستردگی صنعت فراورده های غله ایی، نیز شایسته توجه جدی است. با توجه یه اینکه در ایران تمامی انواع غلات کشت و بر همین اساس صنایع مرتبط با آن نیز تاسیس شده است، ضرورت آشنایی مناسب دانشجویان که در آینده در همین صنعت مشغول به خدمت خواهند شد، کاملن احساس میشود.

https://people.iut.ac.ir/fa/kadivar/%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%BA%D9%84%D8%A7%D8%AA-1399