صنایع مرتبط با دانه غلات بخش مهمی ازصنعت رو به رشد غذا را تشکیل میدهد و حتی از نظر استراتژیکی اهمیت فراوانی دارد. غلات قوت غالب (staple food) بشر است و از این رو در کنار آشنایی با روشهای کشت و اصلاح دانه های غلات، فراگیری ساختار، ترکیب شیمیایی، نگهداری، فرایند و بالاخره تولید انواع فراورده ها از اهمیت بیشماری برخوردار بوده و می باشد. در همین زمینه فراگرفتن روشهای بررسی و کنترل دانه ها و فراورده های حاصل از آنها نیز با توجه به گستردگی صنعت فراورده های غله ایی، نیز شایسته توجه جدی است. با توجه یه اینکه در ایران تمامی انواع غلات کشت و بر همین اساس صنایع مرتبط با آن نیز تاسیس شده است، ضرورت آشنایی مناسب دانشجویان که در آینده در همین صنعت مشغول به خدمت خواهند شد، کاملن احساس میشود.
Files
Attachment | Size |
---|---|
optimization_of_gelatin_extraction_from_chicken_deboner_residue_using_rsm_method_0.pdf | 99.1 کیلوبایت |