Biography

صبیحه سلیمانیان زاد در سال 1365 مدرک کارشناسی خود را در رشته میکروبیولوژی از دانشگاه اصفهان گرفت. سپس در همان رشته در دانشکده علوم دانشگاه تهران به تحصیلات خود ادامه داد و در سال 1369 موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد خود شد.  
از بهمن ماه سال 1369 به عنوان مربی در گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول بکار شد. در سال 1376 به عنوان بورسیه دانشگاه صنعتی اصفهان برای اخذ مدرک دکترا به دانشگاه ناتینگهام انگلستان رفت. در رساله دکتر بر روی ارزیابی استفاده از ژن  Lux برای مطالعه قدرت فساد و بیماریزایی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرنرم کارکرد و در شهریور 1381 با درجه دکترا از دانشگاه ناتینگهام انگلستان فارغ التحصیل شد. وبرای ادامه کارش به دانشگاه صنعتی اصفهان بازگشت.  در حال حاضر نامبرده  استاد تمام گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی میباشد. حوزه های تحقیقاتی ایشان در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی ، باکتریهای پروبیوتیک ، پریبیوتیک ها و فرآوری ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی میباشد.

biography