عنوان پایان نامه
اثر رفع انجماد ماهي تحت ميدان الکترواستاتيک بر مصرف انرژي و کيفيت آن
Subject of Thesis
Effect of Thawing by High Voltage Electrostatic Field on Frozen Fish Quality and Energy Consumption.
انتشارات (Publications)
علیرضا موسی خانی، ناصر همدمی، نفیسه سلطانی زاده. 1392. كاربرد ميدان الكتريكي ولتاژ بالا در رفع انجماد مواد غذايي. سومين كنفرانس بين المللي رويكردهاي نوين در نگهداشت انرژي. 12-11 اسفند. تهران، ایران
Alireza Mousakhani Ganjeh, Nasser Hamdami, Nafiseh Soltanizadeh. 2015. Impact of high voltage electric field thawing on the quality of frozen tuna fish (Thunnus albacares). Journal of Food Engineering. 156:39-44.
Grade
Graduated