محورهای کنگره
- روش های نوین فراوری و نگهداری موادغذایی
- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
- شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
- بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
- اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
- بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن
- طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه – فضایی و نظامی
- سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی
شروع به کار بخش دریافت خلاصه مقالات سایت:
24 فروردین 1392
آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات:
17خرداد 1392
31خرداد 1392
اعلام نتایج داوری و ارسال مقالات کامل:
20 مرداد 1392
31 مرداد 1392
آخرین مهلت ارسال مقالات کامل و واريز هزينه ثبت نام:
20 شهریور 1392
28 شهریور 1392
اعلام برنامه کنگره در سایت:
20 مهر 1392
تاریخ برگزاری کنگره:
7-9 آبان 1392
مکان برگزاری: دانشگاه شیراز