21st National Congress of Food Science and Technology

محورهای کنگره

  • روش های نوین فراوری و نگهداری موادغذایی
  •  نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  •  میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  •   غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
  •  شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
  •  بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  •  بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
  •  اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
  •  بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
  •  طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن
  •  طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه – فضایی و نظامی
  •  سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی

شروع به کار بخش دریافت خلاصه مقالات سایت:
24 فروردین 1392

 آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات:
17خرداد 1392
31خرداد 1392

 اعلام نتایج داوری و ارسال مقالات کامل:
20 مرداد 1392
31 مرداد 1392

 آخرین مهلت ارسال مقالات کامل و واريز هزينه ثبت نام:
20 شهریور 1392
28 شهریور 1392

 اعلام برنامه کنگره در سایت:
  20 مهر 1392

تاریخ برگزاری کنگره:
7-9 آبان 1392

 

مکان برگزاری: دانشگاه شیراز

 

https://people.iut.ac.ir/en/soltanizadeh/21st-national-congress-food-science-and-technology