Books

  1. Sabihe Soleimanian-Zad, Nafiseh Soltani-Zadeh, Maryam Jafari and Fatemeh Nejati. 2014. Food Microbiology an Introduction. (2nd ed). Jahad Daneshgahi Publication, Isfahan, Iran. 422 P.
  2. Sabihe Soleimanian-Zad and Mahmoud Sheikh Zeinoddin. 2008. Microbiology.

کتاب ها

  1. صبیحه سلیمانیان زاد، نفیسه سلطانی زاده، مريم جعفري ولداني و فاطمه نجاتي. 1393. مقدمه اي بر ميكروبيولوژي مواد غذايي(جلد اول). (نگارش دوم). انتشارات جهاد دانشگاهي واحد صنعتي اصفهان، اصفهان. 422 صفحه.
  2. صبیحه سلیمانیان زاد، نفیسه سلطانی زاده، مريم جعفري ولداني و فاطمه نجاتي. 1393.

ثبت اختراع

مقاوم سازي باكتري لاكتوباسيلوس پلانتاروم پروبيوتيك بومي جهت توليد يك بستني فراسودمند در سال 1391 ثبت شد.

مقاوم سازی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم پروبیوتیک بومی در سال 1392 ثبت شد.

ساخت وکتور عمومی اهداکننده ملزومات CRISPR-in/out در میکروجلبک مدل کلامیدوموناس ری اینهارتی در سال 1403 ثبت شد.