دروس ارائه داده شده
1) اصول مهندسی صنایع غذایی 1
2) اصول عمل آوری خشکبار
3) مهندسی صنایع غذایی تکمیلی
4) فرآیند مواد غذایی تکمیلی
5) مدلسازی مقدماتی
6) تکنولوژی های پیشرفته در فرایند مواد غذایی
1) اصول مهندسی صنایع غذایی 1
2) اصول عمل آوری خشکبار
3) مهندسی صنایع غذایی تکمیلی
4) فرآیند مواد غذایی تکمیلی
5) مدلسازی مقدماتی
6) تکنولوژی های پیشرفته در فرایند مواد غذایی
MSc and PhD supervising
Advanced Food Technologies PhD First semester 2008 to present
Elementary of Modeling MSc Second semester 2010 to present
· Freezing and Thawing Under High-voltage Electric Field (Ongoing)
· Using the Heat Storage System in Food Packaging (Ongoing).
· Production of High-value Food Products from Acorn and Watermelon (Ongoing).