Articles

type: Journal
Title DOI Date
A modeling strategy for hot drying of rough rice assisted by ultrasonic wave 10.1016/j.fbp.2022.01.004
Tomato tablet drying enhancement by intervention of infrared - A response surface strategy for experimental design and optimization #
Numerical simulation of vitamin C degradation during dehydration process of fresh tomatoes 10.1111/jfpe.13189
Optimization of Pelleting and Infrared-Convection Drying Processes of Food and Agricultural Waste Using Response Surface Methodology (RSM) 10.1007/s12649-017-0178-5
Optimization of granular waste production based on mechanical properties 10.1016/j.wasman.2018.02.019
بهينه سازي فرآيند توليد قرص فشرده سويا با استفاده از روش سطح پاسخ 10.22034/FR.2021.28585.1587
بررسي خواص شيميايي و كيفي قرص فشرده توليدشده از پودر گوجه فرنگي تحت شرايط مايكروويو- هواي گرم و بهينه سازي آن به روش سطح پاسخ 10.22034/FR.2021.31663.1635
مدل سازي و بهينه سازي عملكرد خشك كن خلائي- مادون قرمز در فرآيند توليد قرص فشرده گوجه فرنگي: خواص شيميايي 10.22059/IJBSE.2020.292861.665245
بهينه سازي فرآيند توليد قرص فشرده گوجه فرنگي بر مبناي ويژگي هاي فيزيكي، مكانيكي و حرارتي در شرايط هواي گرم با پيش تيمار مايكروويو 10.22067/ifstrj.v16i2.78894
بهينه سازي عملكرد دستگاه قرص ساز غيرپيوسته براي توليد قرص گوجه فرنگي به روش سطح پاسخ 10.22059/IJBSE.2019.291361.665238
بررسي فرآيندهاي خشك كردن، پودرسازي و فشرده سازي به منظور توليد قرص فشرده سالم از گوجه فرنگي تازه #
مدلسازي ويسكوالاستيك سيب تحت بارگذاري شبه استاتيك با استفاده از روش اجزاء محدود به منظور بررسي علل كوفتگي در آن 10.22067/jam.v5i2.28262
مطالعه تغيير در خواص رئولوژي بافت سيب زميني در طول انبارداري با استفاده از آزمون خزش 10.22067/jam.v4i2.34819
type: Conference
Title Date
طراحي، ساخت و ارزيابي ماشين بذركار كودكار به منظور كشت مستقيم غلات و حبوبات در مزارع ديم
شبيه سازي خاك زراعي طي آزمون نشست صفحه اي توسط معيار تسليم دراگر پراگر با استفاده از روش اجزاء محدود
بهينه سازي همزمان ويژگي هاي فيزيكي، مكانيكي و حرارتي در فرآيند توليد قرص فشرده گوجه فرنگي به شيوه خلائي- مادون قرمز
بهينه سازي فرآيندهاي توليد قرص فشرده كروي از خمير گوجه فرنگي و خشك كردن آن تحت شرايط هواي داغ
طراحي، ساخت و ارزيابي دستگاه هاضم خشك به منظور توليد بيوگاز از ضايعات كشاورزي
ارزيابي عوامل موثر بر مكانيزم دريچه به عنوان عملگر جداكننده ماشين درجه بندي ميوه به روش ماشين بينايي
اثر فرآيند خشك كردن گوجه فرنگي تازه بر ويژگي هاي فيزيكي و كيفي پودر گوجه فرنگي