رفتن به محتوای اصلی
محمد صدقی
دانشکده مهندسی کشاورزی
تاثیر افزودن سطوح مختلف اسیدی فایر بر عملکرد، جمعیت میکروبی، کیفیت استخوان و بیان ژن التهابی (حامی: شرکت فرتاک).
Dr. Mohammad Sedghi, Associate Professor of Poultry Nutrition
https://people.iut.ac.ir/fa/sedghi/%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%B7%D9%88%D8%AD-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%B1-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%8C-%D8%AC%D9%85%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%8C-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86-%DA%98%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%87%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%AD%D8%A7%D9%85%DB%8C
تحت نظارت وف ایرانی