رفتن به محتوای اصلی
محمد صدقی
دانشکده مهندسی کشاورزی
اثر تنش گرمایی و افزایش سطح آمینواسید و انرژی بر عملکرد، تقویت سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و کیفیت گوشت جوجه¬های گوشتی سویة آرین در دوره پایانی (حامی: شرکت زیست فناور آرین)
Dr. Mohammad Sedghi, Associate Professor of Poultry Nutrition
https://people.iut.ac.ir/fa/sedghi/%D8%A7%D8%AB%D8%B1-%D8%AA%D9%86%D8%B4-%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B7%D8%AD-%D8%A2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%8C-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%81%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%AF%D9%87-%D9%88-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA
تحت نظارت وف ایرانی