رفتن به محتوای اصلی
خانه
دکترمهدی کدیور، استاد گروه علوم و صنایع غذایی
Faculty member

کارگاه های آموزشی

سس ها و تزئين کننده هاي سالاد

بسته بندی بهداشتی مواد غذایی

فراسودمندها میراث گرانقدر گذشته با فردایی روشن

فلسفه استاندارد  و مشکلات فرا روی آن در ایران

آشنایی با افزودنی های غذایی

آشنایی با دستگاههای سنجش آرد و خمیر

مشکلات حقوقی در رابطه باگوشت و فراورده هاي گوشتي

سلامت و ایمنی مواد غذایی و چالش های پیش رو

لزوم ایجاد تغییر در اهداف و برنامه آموزش صنایع غذایی به مثابه یک استراتژی و نه تاکتیک

غنی سازی آرد با آهن به منظور پیشگیری از کم خونی

پدیده مهاجرت مواد از بسته به ماده غذایی

پوشش های طبیعی جهت بسته بندی مواد غذایی

ایمنی نانو مواد در صنعت غذا

ارزیابی حسی مواد غذایی.

کارگاه توسعه صلاحیت های حرفه ایی تدریس.

به مناسبت روز معلم در سال 1400، سخنرانی مجازی.

دکترمهدی کدیور، استاد گروه علوم و صنایع غذایی

  • مقالات
  • دانشجویان
  • دروس
  • ادامه محتواها
https://people.iut.ac.ir/fa/kadivar/workshops
Main navigation
  • ورود به سامانه
  • راهنما
  • سایت دانشگاه
  • خانه

تهیه شده در مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان (https://it.iut.ac.ir)

پشتیبانی و پیگیری مشکلات

تحت نظارت وف ایرانی