A modeling strategy for hot drying of rough rice assisted by ultrasonic wave
|
10.1016/j.fbp.2022.01.004
|
1400 - 12
|
|
Tomato tablet drying enhancement by intervention of infrared - A response surface strategy for experimental design and optimization
|
#
|
1400 - 05
|
|
Numerical simulation of vitamin C degradation during dehydration process of fresh tomatoes
|
10.1111/jfpe.13189
|
1398 - 07
|
|
Optimization of Pelleting and Infrared-Convection Drying Processes of Food and Agricultural Waste Using Response Surface Methodology (RSM)
|
10.1007/s12649-017-0178-5
|
1398 - 03
|
|
Optimization of granular waste production based on mechanical properties
|
10.1016/j.wasman.2018.02.019
|
1397 - 02
|
|
بهينه سازي فرآيند توليد قرص فشرده سويا با استفاده از روش سطح پاسخ
|
10.22034/FR.2021.28585.1587
|
1400 - 10
|
|
بررسي خواص شيميايي و كيفي قرص فشرده توليدشده از پودر گوجه فرنگي تحت شرايط مايكروويو- هواي گرم و بهينه سازي آن به روش سطح پاسخ
|
10.22034/FR.2021.31663.1635
|
1399 - 11
|
|
مدل سازي و بهينه سازي عملكرد خشك كن خلائي- مادون قرمز در فرآيند توليد قرص فشرده گوجه فرنگي: خواص شيميايي
|
10.22059/IJBSE.2020.292861.665245
|
1399 - 09
|
|
بهينه سازي عملكرد دستگاه قرص ساز غيرپيوسته براي توليد قرص گوجه فرنگي به روش سطح پاسخ
|
10.22059/IJBSE.2019.291361.665238
|
1399 - 01
|
|
بهينه سازي فرآيند توليد قرص فشرده گوجه فرنگي بر مبناي ويژگي هاي فيزيكي، مكانيكي و حرارتي در شرايط هواي گرم با پيش تيمار مايكروويو
|
10.22067/ifstrj.v16i2.78894
|
1399 - 01
|
|
بررسي فرآيندهاي خشك كردن، پودرسازي و فشرده سازي به منظور توليد قرص فشرده سالم از گوجه فرنگي تازه
|
#
|
1398 - 05
|
|
مدلسازي ويسكوالاستيك سيب تحت بارگذاري شبه استاتيك با استفاده از روش اجزاء محدود به منظور بررسي علل كوفتگي در آن
|
10.22067/jam.v5i2.28262
|
1394 - 07
|
|
مطالعه تغيير در خواص رئولوژي بافت سيب زميني در طول انبارداري با استفاده از آزمون خزش
|
10.22067/jam.v4i2.34819
|
1393 - 10
|
|