Articles

type: Journal
Title DOI Date
A modeling strategy for hot drying of rough rice assisted by ultrasonic wave 10.1016/j.fbp.2022.01.004 1400 - 12
Tomato tablet drying enhancement by intervention of infrared - A response surface strategy for experimental design and optimization # 1400 - 05
Numerical simulation of vitamin C degradation during dehydration process of fresh tomatoes 10.1111/jfpe.13189 1398 - 07
Optimization of Pelleting and Infrared-Convection Drying Processes of Food and Agricultural Waste Using Response Surface Methodology (RSM) 10.1007/s12649-017-0178-5 1398 - 03
Optimization of granular waste production based on mechanical properties 10.1016/j.wasman.2018.02.019 1397 - 02
بهينه سازي فرآيند توليد قرص فشرده سويا با استفاده از روش سطح پاسخ 10.22034/FR.2021.28585.1587 1400 - 10
بررسي خواص شيميايي و كيفي قرص فشرده توليدشده از پودر گوجه فرنگي تحت شرايط مايكروويو- هواي گرم و بهينه سازي آن به روش سطح پاسخ 10.22034/FR.2021.31663.1635 1399 - 11
مدل سازي و بهينه سازي عملكرد خشك كن خلائي- مادون قرمز در فرآيند توليد قرص فشرده گوجه فرنگي: خواص شيميايي 10.22059/IJBSE.2020.292861.665245 1399 - 09
بهينه سازي فرآيند توليد قرص فشرده گوجه فرنگي بر مبناي ويژگي هاي فيزيكي، مكانيكي و حرارتي در شرايط هواي گرم با پيش تيمار مايكروويو 10.22067/ifstrj.v16i2.78894 1399 - 01
بهينه سازي عملكرد دستگاه قرص ساز غيرپيوسته براي توليد قرص گوجه فرنگي به روش سطح پاسخ 10.22059/IJBSE.2019.291361.665238 1399 - 01
بررسي فرآيندهاي خشك كردن، پودرسازي و فشرده سازي به منظور توليد قرص فشرده سالم از گوجه فرنگي تازه # 1398 - 05
مدلسازي ويسكوالاستيك سيب تحت بارگذاري شبه استاتيك با استفاده از روش اجزاء محدود به منظور بررسي علل كوفتگي در آن 10.22067/jam.v5i2.28262 1394 - 07
مطالعه تغيير در خواص رئولوژي بافت سيب زميني در طول انبارداري با استفاده از آزمون خزش 10.22067/jam.v4i2.34819 1393 - 10
type: Conference
Title Date
طراحي، ساخت و ارزيابي ماشين بذركار كودكار به منظور كشت مستقيم غلات و حبوبات در مزارع ديم 1402 - 06
شبيه سازي خاك زراعي طي آزمون نشست صفحه اي توسط معيار تسليم دراگر پراگر با استفاده از روش اجزاء محدود 1400 - 05
بهينه سازي همزمان ويژگي هاي فيزيكي، مكانيكي و حرارتي در فرآيند توليد قرص فشرده گوجه فرنگي به شيوه خلائي- مادون قرمز 1398 - 11
بهينه سازي فرآيندهاي توليد قرص فشرده كروي از خمير گوجه فرنگي و خشك كردن آن تحت شرايط هواي داغ 1398 - 06
طراحي، ساخت و ارزيابي دستگاه هاضم خشك به منظور توليد بيوگاز از ضايعات كشاورزي 1397 - 06
اثر فرآيند خشك كردن گوجه فرنگي تازه بر ويژگي هاي فيزيكي و كيفي پودر گوجه فرنگي 1397 - 06
ارزيابي عوامل موثر بر مكانيزم دريچه به عنوان عملگر جداكننده ماشين درجه بندي ميوه به روش ماشين بينايي 1397 - 06