کاربرد آنزیم ها در صنایع غذائی

در این درس یاد می گیرید چگونه آنزیم ها جداسازی و انتخاب می شوند، چطور فعالیت آن ها بهینه می شوند و چه کاربردی در صنایع غذائی دارند. از آن جائی که آنزیم های صنعتی غالبا از منابع میکروبی بدست می آیند، باید با میکروب ها و تولید آنزیم توسط آن ها آشنا باشید

 

How Do Enzymes Work? | Live Science

https://people.iut.ac.ir/fa/fanaei/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A2%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%85-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%DB%8C