تولید لیزین و متیونین محافظت شده دامی برای نخستین بار توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان

محققان دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بومی سازی فناوری تولید لیزین و متیونین گاوی محافظت شده، ضمن تجاری سازی این دو ماده ارزشمند، بسترهای لازم به منظور ارتقاء کمی و کیفی محصولات تولیدی در این بخش را فراهم آوردند.

دکتر عبدالرضا حاجی پور استاد دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به کاربردهای لیزین و متیونین محافظت شده گاوی به منظور غنی بخشی به خوراک گاوهای پرشیر گفت: بهره گیری از این دو آمینو اسید اساسی ضمن افزایش طول عمر و ارتقاء سلامت جسمی گاوها، نقش بسزایی در باروری بیشتر و کمیت و کیفیت شیرتولیدی خواهد داشت.

 

لینک خبر:
http://iutnews.ir/content/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%85%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%D9%82%D9%82%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86

 

https://people.iut.ac.ir/en/hajipour/content/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%85%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%D9%82%D9%82%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86